Uzundere Anadolu Lisesi

Vizyon: Okuyan, araştıran, uygulayan, bildiklerini paylaşan, başarıları takdir eden, özgüven kazanan hedeflerini büyük seçen, engelleri aşmayı bilen başarıyı yakalayan bu doğrultuda üniversite dünyasına adım atan bireyler yetiştirmek amacıyla çalışmalar yapmak.

Misyon: Öğrencilerimizi Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, ülkesini seven ve sahip çıkan, sorumluluk bilinci taşıyan, aldıkları sorumlulukları yerine getiren geçmişle geleceği birleştiren ve profilini ona göre çizen, olumlu düşünme becerisi kazandıran, karşısındaki engelleri aşmayı bilen, hoşgörülü, paylaşımcı bir kimlik kazanmasına yardımcı olacak şekilde yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.30-16.00
Isınma: KALORİFER
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 04427912007

WEB - https://uzundereanadolulisesi.meb.k12.tr

Adres - MERKEZ MAH. ORGENERAL SİYAMİ TAŞDAN CAD. NO 42 İÇ KAPI NO UZUNDERE / ERZURUM

Biyoloji Laboratuvarı :1
Öğretim Şekli :ÖRGÜN

Yerleşim Yeri - MERKEZ MAH. SİYAMİ TAŞTAN CAD. NO:30 UZUNDERE/ERZURUM

Ulaşım HER GÜN 07.30, 09.00, 14.00 SAATLERDE ERZURUM´A 12.00, 15.00, 17.30 VE DİĞER SAATLERDE DE UZUNDERE´YE GİDİŞ-DÖNÜŞ İÇİN MİNİBÜS VE OTOBÜSLER HAREKET ETMEKTEDİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİNDE, İL İLE 85 KM UZAKLIKTADIR.